A kosarad üres

Kosárban 0 tétel
Fizetési lehetőségek
 • Utánvétel

  Futárszolgálattal történő házhozszállítás során van lehetősége utánvétel fizetni.

 • Banki átutalás

  Amennyiben a banki átutalással szerertné kiegyenlíteni kosara árát, van rá lehetősége.

  Rendelése során válassza a banki átutalás opciót. Ekkor ön kap egy automatikus emailt a rendelése visszaigazolása céljából.

  A terméket viszont, csak akkor fogjuk átadni a futárszolgálatnak, ha az összeg beérkezett a számlánkra. 

   

Szállítási lehetőségek
 • Házhozszállítás futárszolgálattal

  Ha a megrendelt termékből van raktáron, a szállítást a legtöbb esetben a következő munkanapra tudjuk vállalni. (Többnyire a 13 óráig munkanapon történő megrendeléseket van módunk a következő munkanapon szállítani.) 

  Kivételt képeznek a nagy fehér termékek (40+kg), ugyanis a budapesti futárcégekkel csak 24-48 órára lehet szerződni. A kiszállítást a Royal Sprint futárszolgálat végzi, ezért minden esetben kérem, hogy a megadott csomagszám alapján az ő elérhetőségeiken járjanak utána, hogy mikorra időzítették a pontos kiszállítást. Mi a megrendelést követően a lehető leghamarabb átadjuk nekik a terméket, ekkor kapnak értesítést emailben a csomagszámmal együtt. Ezen termékek esetében a kiszállítási díjat az árukereső.hu-n is ellenőrizhetik. 

   

  FIGYELEM!

   

  TÉLI AKCIÓNK keretében (2018.11.01.-től visszavonásig érvényes) minden termékünket INGYEN házhoz szállítjuk! (Kivételt képezhetnek az árukereső.hu-n feltűntetett szállítási díjjal rendelkező termékek. pl.: ruha neműk)


  A futárszolgálat értesítést küld e-mailben vagy SMS-ben is (amennyiben mobiltelefonszám van megadva rendelés során) a várható szállításról. Ezekben szerepel a futár telefonszáma, így pontosítás vagy időpont egyeztetés céljából közvetlenül kapcsolatba lehet lépni vele.

  Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást, ennek költségét cégünk átvállalja.

  Fontos!

  Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni hogy külsérelmi nyomok (szakadás, törés, lyuk stb.) nem látszódnak-e a csomagoláson, és csak ezután írja alá az áruátvételi bizonylatot
  ,
  mivel sérülésre vagy hiányosságra vonatkozó reklamációt ezután már nem áll módunkban elfogadni! Probléma megoldása érdekében hívhatja a vevőszolgálatunkat.

Title Text
Nem lépek be.