A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

ÁSZF és Adatvédelem

 

ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat

Kérjük, hogy amennyiben Ön felhasználója, illetve vásárlója kíván lenni a The Best Buy webáruháznak (thebestbuy.hu) figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket!

A webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdésekben Ügyfélszolgálatunk készséggel rendelkezésére áll.

Telefonos ügyfélszolgálat: +36706029059 (Munkanapokon 9-15 óráig)

1. Üzemeltető adatai

Cégnév: Vendiesel Kft.
Székhely: 7282 Fiad Kossuth u. 37. Magyarország
Telephely: 1107 Budapest Ceglédi út 28. Magyarország
Levelezési cím: 7282 Fiad Kossuth u. 37. Magyarország
Bankszámlaszám: 12100011-17857811-00000000

Adószám: 25818952-2-14

Közösségi adószám: HU25818952. 

Cégjegyzékszám: 14-09-315546
A nyilvántartó cégbíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
Kereskedelmi tevékenység bejelentési száma: 4791 '08

E-mail: info@thebestbuy.hu
Telefon: +36706029059

A tárhely-szolgáltató neve: Horváth Zsolt
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: ugyfel@webaruhazberlese.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.webaruhazberlese.hu

2.    Vásárlás, szerződés

Regisztráció

Vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is. A regisztráció során Önnek vezeték és keresztnevét, e-mail címét egy választott felhasználónevet és egy jelszót kell beírnia. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet Honlapunkon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést.

Vásárlás menete

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt és láthatja a termék bruttó árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosárba rakom” gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. A Folytatom a vásárlást menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja a megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

Bevásárlókosár

A megvásárolni kívánt terméke(ke)t a „Kosárba rakom” gomb megnyomásával helyezze a kosárba. Ha nem szeretne további termékeket vásárolni a jobb fölső sarokban lévő „Kosár” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, változtatni tudja a +/- gombbal a rendelt mennyiséget, alatta látja összesített bruttó árat termékenként, az esetleges kedvezményt, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása

A „Kosár” oldalán választhatja ki a fizetési és szállítási módot. A kiválasztott mód mellett láthatja a fizetési illetve szállítási móddal kapcsolatos fizetendő plusz költségeket. A „Még nem végeztem, folytatom a vásárlást” gombbal visszatérhet a termékekhez, majd bármikor újra megnyithatja kosarát.

Adatbevitel

Amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni. Amennyiben korábban nem adta meg telefonszámát, akkor itt a gördülékeny szállítás érdekében kötelező beírni. Amennyiben nem természetes személyként vásárol, akkor a cég vagy szervezet nevét, azonosítóját (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószámát; számlázási címét (közterület, település, irányítószám), szállítási címét (közterület, település, irányítószám). Regisztrált felhasználók esetén a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása szükséges a rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

Adatbeviteli hibák javítása

A Kosár tartalma alatt láthatja a megrendelt termékeket, azok egységárát, a rendelt mennyiséget, a bruttó összesített árat, a fizetéssel, szállítással kapcsolatos költségeket, az esetleges engedményt és a minden költséget tartalmazó fizetendő bruttó végösszeget, számlázási és szállítási nevét és címét, valamint email-címét és telefonszámát.

Visszaigazolás

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levelet küldünk az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

Garancia: Minden termékre 1 éves eladói garanciát vállalunk. 20.000 Ft feletti értékű termékekre prémium garancia szolgáltatásunk van, ami azt jelenti, hogy az ország bármely pontjáról az ügyfélszolgálatunknak jelzik a hibát, ebben az esetben a hibás termék elszállításáról, garanciális szakszervízben történő javításáról és vissza szállításáról is mi gondoskodunk.

További információk az alábbi linken: http://magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/garancialis-jogok.html

3.    Árak

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét, amely azonban a rendelést összesítő oldalon feltüntetésre kerülnek. 

4. Szállítási határidő és díjak

Webáruházunk megrendeléseit a Royal Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben, azaz 8-17 óra között elérhető kiszállítási címet és telefonszámot szíveskedjen megadni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy szállítási címként nem adható meg postafiók! Házhoz szállítás, azaz utánvétes szállítás esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak készpénzben kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.  Az elektronikus számlát a megadott email címre küldjük el. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson ill. a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Reklamációját így tudjuk érdemben kezelni. 

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Kérjük, hogy a hibás terméksérülés tényét az átvételt követő 3 napon belül jelezze ügyfélszolgálatunkon.

Fontos!

Ha szállítási címként munkahelyi címet jelöl meg, kérjük, mindenképpen tüntesse fel a cég és a kiegészítő címadatokat a szállítási cím rovatban. Ha a megadott szállítási címen az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) nem a Megrendelő neve szerepel, kérjük, írja be a megjegyzés rovatba az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) látható nevet is.

Ezek a kiegészítő információk lényegesek a csomag kézbesítésének szempontjából, ezért kérjük, fordítson kellő figyelmet a pontos szállítási adatok megadására! A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.  A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a “Kosár és megrendelés” oldalon belül történik. 

5.    Elállás, termékcsere 

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön - a rendeletben meghatározott kivételekkel - 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. A teljes vételárat megtérítjük, a visszaküldés postaköltségét viszont nem áll módunkban visszafizetni.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

Az Üzemeltető a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. 

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

6.  Panasztétel

Amennyiben fogyasztói panaszának rendezésével nem elégedett, jogosult a cégünk székhelye szerint illetékes Budapesti Békéltető Testület elé vinni ügyét.
Lehetősége van ezen kívül az elsősorban nemzetközi vitarendezésre kialakított, az Európai Unióból bárhonnan elérhető módon a neten rendelt árucikkel vagy szolgáltatással kapcsolatos vitáját elektronikusan bejelenteni, ha a fogyasztó kérését elutasította vállalkozásunk vagy arra nem válaszolt.
Ezen vitarendezés során a békéltető testülettel a párbeszéd végig a világhálón folyik és a megoldásra irányuló ajánlatukat is így adják meg.
Önnek mint fogyasztónak regisztrálnia kell magát az Európai Bizottság rendszerében, az alábbi linkre kattintva: link

Ezt követően pedig bejelentkezés után nyújthatja be panaszát az online békéltető honlapon keresztül, amelynek címe: http://ec.europa.eu/odr. Ehhez szükséges megadni cégünk mint a vitával érintett cég adatait és további néhány információt – pl. hogy mi a kifogás a terméket vagy szolgáltatást illetően, mekkora összeget fizetett ki; szükséges bizonyítékokat is csatolni (pl. banki kivonat, megrendelés visszaigazolása.

                

7.  Adatvédelem

A weboldal használatát a Vendiesel Kft. (thebestbuy.hu tulaja) nem köti regisztrációhoz. A webáruházban történő vásárláskor azonban lehetősége van regisztrációra, melynek során az Üzemeltető a felhasználó személyes adatainak birtokába jut. Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. Az 2011. évi CXII. tv-nek megfelelően az Üzemeltető a webáruházban történt megrendelés folyamán rögzített személyes adatokat:

  • bizalmasan kezeli, és semmilyen célból nem adja ki harmadik fél számára, kivéve az Üzemeltető azon alvállalkozóit, melyek bekapcsolása a megrendelés kézbesítéséhez szükséges (futárszolgáltatok).
  • kizárólag addig tárolja, amíg az adatok közlője adatainak törlését írásban nem kéri.
  • nem használja fel közvetlen üzletszerzést szolgáló reklámanyagok, ajánlatok, tájékoztatók küldésére. Kizárólag abban az esetben küld felhasználóinak és vásárlóinak ilyen jellegű üzeneteket, amennyiben hírlevél küldésére elektronikus úton kifejezetten felhatalmazták (Hírlevélre jelentkezés). A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át és a leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@thebestbuy.hu e-mail címen.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. 

A jelen Adatvédelmi feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. rendelkezései az irányadók. 

Elfogadom, hogy a Vendiesel Kft. által a thebestbuy.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az Online Comparison Shopping Kft.

Cím:

1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

Adószám:

24868291-2-42

Cégjegyzékszám:

01-09-186759

E-mail:

info@arukereso.hu

Web:

www.arukereso.hu

 

A weblap látogatóinak adatai

Az Adatkezelő az általa üzemeltetett weboldalak látogatásakor sem a felhasználó IP címét, sem más személyes adatot nem rögzít.
Az Adatkezelő által üzemeltetett weboldalak html kódja webanalitikai mérések céljából független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A mérés kiterjed a konverziók követésére is. A webanalitikai szolgáltató személyes adatokat nem, csak a böngészéssel kapcsolatos, az egyes egyének beazonosítására nem alkalmas adatokat kezel. Jelenleg a webanalitikai szolgáltatásokat a Google Inc. végzi (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), a Google Analytics szolgáltatás keretében.
Az Adatkezelő a Facebook és a Google AdWords hirdetési rendszerein keresztül ún. remarketing hirdetéseket futtat. Ezek a szolgáltatók cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthetnek vagy kaphatnak adatokat az Adatkezelő weboldaláról és egyéb internetes helyekről. Ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújtanak, illetve hirdetéseket tesznek célzottá. Az így célzott hirdetések a Facebook és a Google partnerhálózatában szereplő további weboldalakon jelenhetnek meg. A remarketing listák a látogató személyes adatait nem tartalmazzák, személyazonosításra nem alkalmasak.
A cookie-k használatát a felhasználó saját számítógépéről törölni tudja, illetve a böngészőjében eleve megtilthatja alkalmazásukat.
További információ a Google és a Facebok adatvédelmi irányelveiről az alábbi elérhetőségeken olvasható:
http://www.google.com/privacy.html és https://www.facebook.com/about/privacy/

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Üzemeltető általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Title Text
Nem lépek be.